Formnings- och fyllningsmaskinRheon
VX202
Formnings- och fyllningsmaskin
Rheon
VX202
Skick
Begagnad
Plats
Warszawa 

Visa bilder
Visa karta
Uppgifter om maskinen
- Maskinbeskrivning:
- Formnings- och fyllningsmaskin
- Tillverkare:
- Rheon
- Modell:
- VX202
- Skick:
- verkstadsrenoverad (begagnad)
Pris och plats
- Plats:
- Marywilska 28, 03-228 Warszawa, PL
Ring
Erbjudandets detaljer
- Förtecknings-ID:
- A185-12926
- Senast uppdaterad:
- den 2025.02.14
Beskrivning
Begagnad stressfri styckdelare VX 202 Rheon
Rheon VX är en serie stressfria styckdelare som kan hantera de flesta degtyper – även mycket fuktiga degar. Den täcker allt från rågbröd i form till italienskt plattbröd som ciabatta.
De viktigaste fördelarna med maskinen:
- Maskinen delar degen efter vikt, inte volym – vilket garanterar exakt vikt på varje produkt.
- Under delningsprocessen utsätts degen inte för tryck, utan knådas istället ytterligare inuti maskinen – därmed bevaras degens glutenstruktur och den förblir ”levande”, vilket innebär att inga kemiska tillsatser krävs.
- Maskinen är ytterst kompakt och tyst i drift – vilket sparar produktionsyta och ger en lugn arbetsmiljö under delningen.
Dedpfjvy Ua Tox Adbeku
- När det gäller tillförlitlighet är våra maskiner ledande inom sitt segment – därav den långa livslängden (maskinens förväntade produktionstid är upp till 25 år).
- Maskinen är utrustad med en "Touch Screen"-kontrollpanel.
- Maskinen är kompatibel med alla typer av deg (förutom smördeg), oavsett hårdhet, fukthalt och sammansättning.
Tekniska data:
- Kapacitet: upp till 800 kg/h
- Degbredd vid utloppet: 130–150 mm
- Radsystem: 1 eller 2 rader
- Degen per stycke i enkelrad: 150–1200 g
- Degen per stycke i dubbelrad: 75–600 g
- Trattvolym: 42 l (cirka 20–30 kg deg)
Garanti: 6 månaders reservdelsgaranti – världen över.
Annonsen översattes automatiskt och vissa översättningsfel kan ha inträffat.
Rheon VX är en serie stressfria styckdelare som kan hantera de flesta degtyper – även mycket fuktiga degar. Den täcker allt från rågbröd i form till italienskt plattbröd som ciabatta.
De viktigaste fördelarna med maskinen:
- Maskinen delar degen efter vikt, inte volym – vilket garanterar exakt vikt på varje produkt.
- Under delningsprocessen utsätts degen inte för tryck, utan knådas istället ytterligare inuti maskinen – därmed bevaras degens glutenstruktur och den förblir ”levande”, vilket innebär att inga kemiska tillsatser krävs.
- Maskinen är ytterst kompakt och tyst i drift – vilket sparar produktionsyta och ger en lugn arbetsmiljö under delningen.
Dedpfjvy Ua Tox Adbeku
- När det gäller tillförlitlighet är våra maskiner ledande inom sitt segment – därav den långa livslängden (maskinens förväntade produktionstid är upp till 25 år).
- Maskinen är utrustad med en "Touch Screen"-kontrollpanel.
- Maskinen är kompatibel med alla typer av deg (förutom smördeg), oavsett hårdhet, fukthalt och sammansättning.
Tekniska data:
- Kapacitet: upp till 800 kg/h
- Degbredd vid utloppet: 130–150 mm
- Radsystem: 1 eller 2 rader
- Degen per stycke i enkelrad: 150–1200 g
- Degen per stycke i dubbelrad: 75–600 g
- Trattvolym: 42 l (cirka 20–30 kg deg)
Garanti: 6 månaders reservdelsgaranti – världen över.
Annonsen översattes automatiskt och vissa översättningsfel kan ha inträffat.
Leverantör
Observera: Registrera dig gratis eller logga in, för att få tillgång till all information.
Registrerad sedan: 2024
Skicka förfrågan
Telefon & Fax
+48 532 3... annonser
Din annons har raderats framgångsrikt
Ett fel har uppstått